De kleur Spiced Honey

De Flexa kleur van 2019

Ontdek waarom Spiced Honey verkozen is tot Flexa Kleur van het Jaar 2019. Deze kleur zal de sfeer in jouw huis compleet doen veranderen. Je zult versteld staan van het eindresultaat. 

 

Veelzijdige kleur

Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig. Hier zie je hoe Spiced Honey een moderne keuken een gevoel van relaxte verfijndheid geeft.

Creëer ruimte

Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van de Flexa Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, van aardse neutrale tinten tot opvallende felle kleuren – om een sfeer te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

 

Perfect te combineren

Spiced Honey kun je combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren. Hier hebben we de gouden tonen gecombineerd met zacht grijs en roze voor een relaxte en toch chique sfeer.  

Kom naar één van onze winkels en ontdek wat de kleur Spiced Honey voor jouw interieur kan betekenen!