De Flexa kleur van 2020

Ontdek waarom Tranquil Dawn verkozen is tot Flexa Kleur van het Jaar 2020. Deze kleur zal de sfeer in jouw huis compleet doen veranderen. Je zult versteld staan van het eindresultaat. 

Veelzijdige kleur

Deze veelzijdige Kleur van het Jaar 2020 lijkt te veranderen op basis van de tinten waar deze mee wordt gebruikt. Het effect is heel anders binnen warme, neutrale, zachte of felle paletten. Tranquil Dawn ligt net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs. De perfecte kleurtrend voor 2020.

cf20_2020_color_trends_living_room

Kalmerend effect

In deze warme en creatieve woonruimte komen rijke, verzadigde kleuren zoals bladgroen en groenblauw samen tot een intens geheel. De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, speelt in dit palet een kalmerende rol als de lichtere contrastkleur die de look in balans brengt.

Dankzij de handgemaakte motieven van riet, geblazen glas en bloemen vormt deze kamer met zijn gezellige en inspirerende sfeer een ware verbinding tussen het heden en verleden.

 

Perfect te combineren

De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, verandert subtiel van tint wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. Zo kan de kleur gebruikt worden met zandtinten om zo een ontspannen, heilzame ruimte te creëren, waarin de nadruk ligt op welzijn en positieve interacties. Met zachte, gezellige kussens en kleedjes, warme houtelementen en verkwikkende binnenplanten maak je deze luchtige look helemaal af.  

Kom naar één van onze winkels en ontdek wat de kleur Tranquil Dawn voor jouw interieur kan betekenen!