28-product_behang_vlies-header.webp

GEMAK DIENT DE MENS

ZEKER MET VLIESBEHANG

Vliesbehang is de laatste ontwikkeling op het gebied van behang. En een hele positieve ontwikkeling op het gebied van behang! Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier, is het behang niet alleen veel sterker geworden, maar is vooral het behangen ook veel eenvoudiger geworden. Vliesbehang biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel papieren behang. Door het gebruik van non-woven vlies als materiaal is het behang sterker en duurzamer geworden, waardoor het minder snel scheurt en niet uitzet of krimpt. Bovendien maakt het aanbrengen zonder behangtafel het behangen een stuk gemakkelijker en sneller. Je hoeft alleen de muur met behanglijm in te smeren.

Een ander voordeel van vliesbehang is de brede keuze aan prints en dessins die tegenwoordig beschikbaar zijn. En wat zijn de prints van vliesbehang mooi tegenwoordig. Zo decoratief. Hierdoor is er voor iedere smaak en interieurstijl wel een geschikt vliesbehang te vinden, wat het een zeer decoratieve optie maakt voor wandbekleding.

Daarnaast is het prettig om te weten dat vliesbehang gemakkelijk en in zijn geheel te verwijderen is. Dit maakt het mogelijk om je interieur regelmatig een frisse look te geven zonder dat het een tijdrovend proces wordt.

Al met al lijkt vliesbehang een veelzijdig en praktisch alternatief te zijn voor traditioneel behang, waarbij de sterke eigenschappen en decoratieve mogelijkheden aantrekkelijke aspecten zijn voor iedereen.