53-product_vloeren_tapijt-header.webp

Tapijt - DE ZACHTHEID VAN TAPIJT

EEN WELDAAD OM TE VOELEN

Op blote voeten door het huis lopen, kinderen veilig op de vloer laten spelen of optimaal genieten van je home cinema set? Met tapijt kan het allemaal. Op de trap, in de woonkamer of in de slaapkamer: tapijt werkt overal geluiddempend en daardoor verminder je de geluidsoverlast in huis en richting de buren. Tapijt weerkaatst het geluid niet, maar absorbeert het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie.

Tapijt op de vloer voelt comfortabel aan en zorgt voor warmte, energiebesparing en een goede akoestiek. Nog meer comfort? Leg dan tapijt op ondertaptijt, waardoor het tapijt nog langer meegaat. Ondertapijt dempt het geluid nog meer en isoleert beter. 

Een stofallergie is geen belemmering om te kiezen voor tapijt. Uit onderzoek is gebleken dat tapijt zeer geschikt is voor personen met een allergie, omdat het stofdeeltjes vasthoudt. Neergedaald stof dwarrelt niet meer op. Ook niet als er over het tapijt wordt gelopen. De stofdeeltjes worden vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt.

product_behang_vlies-sfeer1
product_behang_vlies-sfeer2