34-product_raamdeco_dupligordijnen-header.webp

Dupligordijnen - EXCLUSIVITEIT

MET EEN WARME UITSTRALING

Dupligordijnen bestaan, anders dan plisségordijnen, uit twee laagjes gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwen wanneer deze worden opgetrokken. Het zijaanzicht geeft het beeld van een honingraatstructuur waar de touwtjes door heen lopen. De koorden zijn niet tot nauwelijks zichtbaar en de gaatjes die bij plissé gordijnen te zien zijn heb je bij dupligordijnen niet. Dit zorgt voor een strakker model en een nog betere zon en lichtbeheersing.

Een dupligordijn is, mede dankzij de optie van elektrische bediening, zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een dupligordijn biedt de perfecte oplossing.

Twee-in-één
Combineer een verduisterende stof met een lichtdoorlatende stof en geniet overdag van natuurlijk lichtinval en 's avonds van complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer.

Energiebesparend
Met een dupligordijn bespaar je op de energiekosten. Door de dubbele stoflaag en de honingraatstructuur hebben ze een betere isolerende waarde dan plissé gordijnen. Tussen de dubbele laag wordt de lucht vastgehouden. Hierdoor blijft je huis in de zomer koel en in de winter lekker warm. Heb je dus veel last van tochtende koude ramen dan zijn dupligordijnen de beste keuze!

Dupligordijnen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties, van transparante tot verduisterende stoffen. Ze zijn verkrijgbaar met een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het dupligordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect.