38-product_raamdeco_hor-jaloezien-header.webp

Horizontale jaloezie - EEN KRACHTIG ACCENT

MET EEN OPVALLENDE KLEUR!

Een horizontale jaloezie is echt een klassieker, maar tegenwoordig modieuzer dan ooit tevoren. Absoluut geschikt voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Met de horizontale lamellen bepaal je gemakkelijk de lichtinval en doorkijk door de lamellen simpel te kantelen met het koord. Bij een horizontale jaloezie op maat kan gekozen worden voor een ladderkoord of –band. Ladderbanden en koorden zijn in meerdere kleuren te bestellen. Door deze extra opties kan een product volledig zelf samengesteld worden.

Hoge, lage, kleine, grote, lange ramen; horizontale jaloezieën passen in vrijwel ieder interieur en maken het altijd sfeervol. Kies uit de verschillende kleuren, lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen om jouw interieur compleet te maken. Vergeet niet te vragen naar de montagewijze, bediendingszijde, ladderband en zijgeleiding.

Praktisch
Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor speciale raamvormen en draai-kiepramen. Ideaal voor de badkamer, omdat ze vochtbestendig zijn. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek.