39-product_raamdeco_vert-jaloezien-header.webp

Verticale jaloezie - FRIS EN PRAKTISCH

SCHOON IN EEN HANDOMDRAAI !

Verticale lamellen hebben een geheel eigen, sfeervolle uitstraling. Ze zijn decoratief, weren de zon uitstekend en zijn heel geschikt voor grotere ramen en glazen deuren of schuifpuien. Dat is een groot voordeel ten opzichte van horizontale zonwering zoals rolgordijn of horizontale jaloezieën. Variatie is standaard bij lamellen. Ze zijn er in tientallen kleuren en dessins. Een witte of zilverkleurige ketting? Een aluminium bovenprofiel of een witte voor bij die ketting in dezelfde kleur? Combineer maar raak!

Kies je voor lamellen? Dan heb je twee mogelijkheden: stoffen lamellen of PVC lamellen. Beiden hebben hun eigen voordelen. De PVC lamellen zijn eenvoudig schoon te maken. De stoffen lamellen geven weer een zachtere uitstraling in je interieur. Ook filteren de stoffen lamellen het licht op het moment dat ze gesloten zijn. Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend.

Verticale jaloezieën oftewel verticale lamellen zijn dus helemaal terug van weggeweest. De verticale lamel heeft een modern karakter en is uniek te maken door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof. Om het nog meer persoonlijk te maken, kun je kiezen voor stoere ringen, decoratieve strips of geperforeerde lamellen. Heb je een bijzondere raampartij? Ook dat is geen probleem.